Va deixar 'Nació Digital'

Salvador Cot dirigirá 'El Singular Digital'

El periodista terrassenc abandona després de cinc anys la direcció de 'Nació Digital'. També serà accionista al seu nou mitjà.

1 min
El periodista Salvador Cot
Redacció
Martes, 7.04.2015 17:58

Ja es coneix el destí de Salvador Cot. El periodista, que fa dues setmanes va anunciar que deixava Nació Digital, mitjà que havia dirigit durant els darrers cinc anys, serà a partir d'ara el director d'un altre diari digital de la órbita de l'independentisme i el nacionalisme, El Singular Digital.

El fitxatge de Cot comportarà d'altres canvis. A El Singular Digital, el fins ara director, Lluís Bou, passarà a ser director adjunt. A més, Cot té el projecte de potenciar la informació en el seu nou mitjà, que, excepte en la seva etapa inicial -del 2006 al 2008- sempre ha apostat per donar preeminència a la opinió. El nou director preveu també augmentar la plantilla de periodistes del diari, que ara és de quatre persones, amb una o dues incorporacions més. Cot també s'incorpora a El Singular Digital com a accionista minoritari.

La trajectòria

Salvador Cot, nascut a Terrassa el 1965, havia estat director de Nació Digital els darrers cinc anys. Anteriorment va ser subdirector de l'Avui, i cap de la seva edició digital. També havia treballat a TV3, a les delegacions de Madrid, París i Bilbao, a TVE-Catalunya, COMRàdio, Diari de Barcelona i Diari de Terrassa.

Cot serà el cinquè director d'El Singular Digital en els seus nou anys de vida, després de Lluís Bou (2012-2015), Rafael de Ribot (2009-2012), Toni Aira (2008-2009) i Jordi Cabré (2006-2008).